Werkzaamheden aan het dak

Beste bewoners van woongebouw Boezemsingel,

Stadswonen Rotterdam vindt het belangrijk woningen en gebouwen goed te onderhouden. Daarom hebben wij de firma Voormolen Dakbedekkingen B.V. opdracht gegeven om dak werkzaamheden uit te voeren op jouw complex.

Dak werkzaamheden

De dak werkzaamheden op het hoofd dak en balkon bestaan op hoofdlijnen uit;

  • Een nieuwe laag isolatie en dakbedekking wordt aangebracht over de bestaande dakbedekking van het hoofd dak;
  • Dak doorvoeren en hemelwaterafvoeren worden vernieuwd;
  • Over bestaande dakranden worden metalen afdekkappen geplaatst;
  • Balkons worden voorzien van een nieuwe laag dakbedekking incl. nieuwe draintegels;
  • Er wordt dak veiligheid aangebracht.

Met het uitvoeren van deze dak werkzaamheden zorgen wij ervoor dat de daken in een goede staat van onderhoud worden teruggebracht en lekkages worden voorkomen.

Planning

De werkzaamheden starten vanaf maandag 11 maart a.s. en zullen circa 21 weken in beslag nemen. Op werkdagen wordt er van 07:00 uur tot 16:00 uur gewerkt. Aangezien de werkzaamheden weersafhankelijk zijn, vragen wij jou om er rekening mee te houden dat dit van invloed kan zijn op de planning.

Wat verwachten wij van jou?

Wij zullen, in samenspraak met Voormolen Dakbedekkingen B.V. de overlast voor onze bewoners tot een minimum proberen te beperken. Wij kunnen niet geheel uitsluiten dat je geen overlast ondervindt van de geplande dak werkzaamheden en vragen hiervoor vriendelijk jouw begrip.

Het hoofddak zal binnendoor bereikt worden. Voormolen Dakbedekkingen B.V. zal de balkons betreden door middel van een hoogwerker. Een week voordat er werkzaamheden worden uitgevoerd aan jouw balkon, wordt er door Voormolen Dakbedekkingen B.V. een brief naar jou gestuurd.

Voor de uitvoering van de werkzaamheden hoeft je niet thuis te blijven.

Contactpersoon

De heer R. Dekkers, projectleider Techniek, is jouw aanspreekpunt bij Stadswonen Rotterdam tijdens de uitvoering van de dak werkzaamheden. Hij is van maandag tot en met vrijdag te bereiken via ons klantcontactcentrum, telefoonnummer (010) 440 88 00.

De heer Ralph Haak is jouw aanspreekpunt bij Voormolen Dakbedekkingen B.V. tijdens de uitvoering van de dak werkzaamheden. Hij is van maandag tot en met vrijdag te bereiken via het telefoonnummer (0180) 32 04 00

Wij vertrouwen erop jou hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Stadswonen Rotterdam

Geplaatst in Nieuws en getagd met , .
jairusbarry

Jai'rus Barry

Beheerder sinds 2013 en wooncommissielid sinds 2009 tot 01-03-2020