Waterafsluiting 24-11-2020

Beste bewoners van woongebouw Boezemsingel,

Om ervoor te zorgen dat je woning en woongebouw in goede staat blijft en je prettig kunt wonen, voert Stadswonen Rotterdam regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit.

Op dinsdag 24 november tussen 12:00-15:00 uur zal, in opdracht van Stadswonen Rotterdam de firma verburg werkzaamheden uitvoeren. Tijdens de werkzaamheden kan er geen warm- en koud water gebruikt worden. De firma Verburg voert de werkzaamheden zo snel mogelijk uit om zo het afsluiten van het water tot een minimum te beperken.

Gelet op het coronavirus, is het verstandig om extra water af te tappen voor persoonlijk gebruik en voor het regelmatig handen wassen.

Wij adviseren je om vóór aanvang van de werkzaamheden:

·         Extra drinkwater af te tappen voor persoonlijk gebruik.

·         Tijdens de werkzaamheden geen gebruik te maken van de tappunten. Na de werkzaamheden te controleren of het drinkwater helder is.

·         Je ervan te verzekeren dat alle kranen dicht zijn. Dit om te voorkomen dat als de waterdruk weer op de leidingen wordt gezet je wasbak niet overstroomt en er lekkageschade bij jou en je buren ontstaat.

·         Tijdens de werkzaamheden geen gebruik te maken van de wasmachines.

Sorry voor de overlast.

Vragen?

Heb je vragen over de werkzaamheden? Neem contact op met onze afdeling Klantcontacten. Zij zijn bereikbaar tussen 8.30 en 16.30 uur op telefoonnummer 010 – 245 67 00 of info@stadswonenrotterdam.nl

Geplaatst in Nieuws.
websitebeheer

websitebeheer