Boezemsingel zoekt technische dienst leden

De Wooncommissie (WoCo) wil een technische dienst (TD) weer in het leven roepen. De TD kan een belangrijke orgaan zijn voor de wooncommissie. De leden van de TD zullen ervoor zorgen dat de meeste kleine technische klachten snel verholpen worden. De technische dienst zal aangestuurd worden door de Assistent Beheerder en beschikt over een magazijn met een grote voorraad materialen en gereedschap om alle veel voorkomende kleine herstellingen binnen 3 dagen op te lossen.

TD leden hoeven geen leden te zijn of te worden van de WoCo. Zij worden op oproep basis benadert en krijgen een vergoeding per uitgevoerde opdracht.

Deze werkzaamheden zijn voornamelijk kleine technische onderhoudswerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan problemen met elektra, water, afvoer, verlichting, ICT of verwarming. Indien de technische dienst het technisch probleem niet kan oplossen, wordt er in overleg met de Assistent beheerder een gespecialiseerd bedrijf ingeschakeld. Deze zijn over het algemeen betrouwbare partnerbedrijven waarmee de woningcorporatie Stadswonen onderhoudscontracten heeft afgesloten. Echter het zelf oplossen van ons klachten zorgt voor lage service kosten.

Dus ben jij handig met je handen 😉 en wil je iets bijverdienen. Meld dan snel aan voor de Technische dienst. Nieuwe sollicitatie zijn altijd welkom. Stuur die naar boezemsingel@gmail.com.

Meer info nodig? Kom dan even langs tijdens het spreekuur.

Geplaatst in Nieuws, Vacature.
jairusbarry

Jai'rus Barry

Beheerder sinds 2013 en wooncommissielid sinds 2009 tot 01-03-2020

Geef een reactie