Bedankt Boezemsingel!

Beste Bewoners,

Middels dit bericht wil ik jullie nogmaals informeren omtrent aftreding en meer belangrijk bedanken dat ik jullie beheerder mocht zijn.

Mijn studententijd is al enige tijd voorbij en tot een nieuwe beheerder gevonden werd bleef ik aan als beheerder. Maar nu wegens het handhavingsbeleid van de campuscontracten heb ik besloten om mijn functie als beheerder per 01-03-2020 neer te leggen.

Sinds mijn beheerderschap heb ik samen met de huidige en voormalige wooncommissie/bestuursleden gestreden om telekens weer de leefomgeving en sfeer van ons pand te vergroten. Dit is de afgelopen jaren niet zonder zijn uitdagingen gegaan.

  • Het introduceren van een pasjessysteem;
  • afronding van de digitale mededelingen;
  • het herinrichten van de recreatieruimten;
  • het opbouwen van een website incl. webshop
  • vernieuwen van onze ICT systemen

Vooral afgelopen twee jaar was het zwaar voor het wooncommissie/ bestuur omdat wij met maar twee personen en soms één persoon alles moesten oppakken. Hierdoor wil ik vooral @maartenhondorp de assistent beheerder bedanken voor de samenwerking.

Mijn hoop is dat ik deze zinvolle functie kan overdragen aan een nieuwe studentbeheerder maar indien dit niet mogelijk is zal het huidige bestuur de taken samen met Stadswonen verdelen en uitvoeren.

Daarnaast hoop ik dat het bestuur weer een volwaardig en voltallig bestuur wordt met meerdere bewoners die hun betrokkenheid willen vergoten door de rest van de bewoners te vertegenwoordigen.

Bedankt, bedankt en bedankt!

Jai’rus Barry

Geplaatst in Nieuws en getagd met .
jairusbarry

Jai'rus Barry

Beheerder sinds 2013 en wooncommissielid sinds 2009 tot 01-03-2020