Aankondiging werkzaamheden in het kader van brandveiligheid 2016

Beste bewoner van het woongebouw Boezemsingel (Van Meekerenstraat 52-130),

In opdracht van Stadswonen Rotterdam start de firma Aertgeerts op maandag 8 februari 2016 met het treffen van brandveiligheidsmaatregelen in uw woongebouw en zal naar verwachting tot  25 maart 2016 duren.

De werkzaamheden vinden plaats tussen 8:00 en 17:00 uur. Graag informeren wij u via deze e-mail wat deze werkzaamheden inhouden en wat dit voor u betekent. Ik vraag u daarom deze e-mail aandachtig door te lezen.

De werkzaamheden.

Het gaat om noodzakelijke werkzaamheden. De werkzaamheden vinden in zowel de algemene, gemeenschappelijke en in de onzelfstandige woningen/kamers plaats en bestaan onder meer uit:

–          Het brandwerend afdichten van kieren/doorvoeren/openingen in de gangen/trappenhuizen, fietsenbergingen, wasruimtes, cv/stadsverwarmingsruimte, Containerruimte, Gemeenschappelijke ruimte, keukens/woningen.

–          Het brandwerend afdichten de aansluitingen van de mechanische ventilatiekanalen bij de schachten in de keukens, badkamers/toiletten en  PVC doorvoeren doormiddel van brandkleppen, manchetten en brandwerende ventielen.

–          Kieren aan de onderzijde van de deuren verkleinen tot 5 mm van deuren naar de unit op de gangen, trappenhuizen, fietsenbergingen, wasruimte en CV-ruimte.

–          En nog andere diverse kleine brandwerende werkzaamheden in de unitgangen, trappenhuizen/gangen en keukens.

 

 

Per email heeft iedereen wat extra informatie ontvangen over toegang tot uw unit. Neem je email goed door. Wegens veiligheidsredenen is dat niet gepubliceerd. Heb je geen email stuur dan een email naar info@stadswonenrotterdam.nl.

Wel vragen wij u om uw eigendommen tijdens de werkzaamheden uit deze ruimten te halen of in dozen te bewaren in verband met stof die tijdens de werkzaamheden kan vrijkomen.

Na de werkzaamheden wordt de betreffende ruimten stof en bezemschoon opgeleverd.

 

De planning

De werkzaamheden vinden plaats tussen 08.00 uur en 16.30 uur. De werkzaamheden worden per verdieping uitgevoerd. De planning van de werkzaamheden ziet er als volgt uit:

  • Week    6/7/8     : BG + 1e etage
  • Week    8/9/10   : 2e en 3e etage
  • Week   10/11/12 :4e en 5e etage

Afhankelijk van de voortgang van de werkzaamheden kan het zijn dat er een week eerder of later op een volgende verdieping gestart wordt.

Schade en klachten

Tijdens de uitvoering gaat de aannemer uiteraard zeer zorgvuldig te werk. Ook neemt hij alle maatregelen om schade te voorkomen. Desondanks is het niet uitgesloten dat er per ongeluk

beschadigingen ontstaan aan uw eigendom(men) of dat u andere klachten heeft over de werkzaamheden. Mocht dit het geval zijn, dan vragen wij u om binnen 24 uur deze klachten bij Stadswonen Rotterdam melden.

Ondanks de inspanningen van onze aannemer om de eventuele overlast tot een minimum te beperken kunt u (geluids) overlast van de werkzaamheden ervaren.

Hiervoor bieden wij bij voorbaat onze excuses aan maar wij rekenen op uw begrip en medewerking.

Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft dan kunt u contact opnemen met de heer J. Sewradj of de heer Nome. U kunt hen telefonisch bereiken via 010 – 245 67 00.

Geplaatst in Nieuws.
jairusbarry

Jai'rus Barry

Beheerder sinds 2013 en wooncommissielid sinds 2009 tot 01-03-2020

Geef een reactie